23.02.2020

VIP NBA DUBL:
——————
03:00 Portland – Detroit
Broj koševa Detroit/D.Rose (20.5) 15 win
MANJE 1,85

03:00 Portland – Detroit
Broj koševa Portland/C.J.McCollum (25.5) 41 win
VIŠE 1,85

KVOTA: 3,42 WIN
———————————
SAD: NBA

Iako sad od Rosea dosta toga zavisi ja ga moram under uzeti po ovoj margini. Naime Detroit je ostao bez dosta igraca i oni ovu sezonu zele samo da otaljaju do kraja pa je trener izjavio da ce mladji momci dobijati vise minuta a Derrick Rose definitivno ne spada u mladje momke i mislim da ce mu minute biti sve tanje kako sezona bude odmicala..

Povredjen je Griffin kao i Kennard, otisli su Reggie Jackson i Drummond tako da je Detroit trenutno jedna od najslabijih ekipa. Rose u zadnja 3 meca nije ovo prebacio, tacnije u dva meca je ostajao na 2 poena i poslednji ubacio 12 poena Milwokiju za 23. minute u
blowout porazu.

**Derrick Rose got the start on Thursday with 12 points, four assists, one block and two turnovers in 23 minutes against the Bucks.It was ugly early with the Pistons getting blown out in the first quarter, and Rose made just 6-of-15 from the field. Coach Dwane Casey said his starter at PG will be fluid, so it could be Rose, Brandon Knight, Bruce Brown or even Jordan Bone in some matchups down the line.**

Dakle na pg poziciji saltace se i Rose i Bruce Brown i Brandon Knight koji je stigao iz Clevelanda..

Iskreno ovde se najvise uzdam u malu minutazu za Rosea. Istina da je on sposoban prebaciti ovo i za krace vrijeme ali i kod njega je motiv sve manji kako se sezona blizi kraju pa i iz tabora pistonsa ga stede koliko mogu.

– Isti mec dakle samo ovde over na trenutno glavnu violinu Portlanda. Kazem trenutno jer ce se Lillard vratiti za mozda i manje od mjesec dana a do tada ce CJ biti glavni skorer vjerujem. Igrali smo ga i prosli put protiv New Orleansa u istoj ovoj dvorani i izgubili su 115:128 a McCollum je ubacio 27 poena uz 10/22 iz igre i 37 minuta na parketu.

Portlandu je svaka pobjeda bitna u borbi za play off i vjerujem da ce uci ozbiljno u ovaj duel iako je s druge strane oslabljeni Detroit koji je u rebuild fazi trenutno, za njih je sezona gotova.

Ove sezone Lillard je propustio samo 3 meca i u ta 3 meca McCollum je ubacivao 22, 37 i ovaj poslednji 27 poena.

Od 2018 godine bez Lillarda ovako izgledaju brojke McColluma;

32, 25, 27, 42, 16, 28, 22, 37 i 27 poena u spomenutom mecu pelicanima. Takodje i samo jednom u ovim duelima je uzeo 19 suteva, svaki ostali put minimum 22 suta.

Facebook Comments

Comments

comments