26.02.2020

VIP NBA PREDLOG: 01:00 Cleveland – Philadelphia
Broj koševa Philadelphia/T.Harris (17.5)
VIŠE 1,80
——————————————
SAD: NBA

Mislim da kladionice racunaju ovde na neki blowout jer ova margina morala bi biti bar za poen visa. Pored Embiida neko mora trpati, Phila mora bez Simmonsa koji je dosta znacio ovom timu ne samo poenterski nego u svakom smislu, glavni organizator igre se povrijedio pa ce neko vrijeme morati bez njega.

**Ben Simmons is dealing with a nerve impingement in his lower back and he will be re-evaluated in approximately two weeks**

Propustio je vec dva meca i u ta dva meca Embiid i Harris su iznijeli najvise ofanzivnog dijela i u oba duela Harris je prebacio ovo poprilicno lako. Ubacio je 22 poena Bruklinu te proslo kolo 25 poena Atlanti.

Clivlend jako lose brani SF poziciju gdje ce Cedi Osman biti zaduzen za Harrisa koji je sve samo ne dobar defender i ocekujem da Tobias uz Embiida opet bude najefikasniji u redovima Phile.

Clivlend u prosjeku sa njegove pozicije prima 23.2 poena po mecu i Harris ako odigra svojih 35 minuta (ako ne bude veci blowout) mislim da bi morao bez vecih problema na 18+ poena.

Tobias je ove sezone na prosjeku 19.0 poena po mecu pa mi je ovo must bet jer ima i poprilican value.

https://prnt.sc/r84bl2

Facebook Comments

Comments

comments