26.02.2020

VIP NBA PREDLOG: 01:00 Charlotte – New York
Broj koševa Charlotte/D.Graham (15.5)
VIŠE 1,85 21 WIN
————————————
SAD: NBA

Vrijeme da se Graham probudi! Devonte je u mini krizi s obzirom da je imao dvije ocajne partije. Protiv Chicaga za 33 minute 0 poena i samo 7 suteva (0/7) i nakon toga u blowout porazu samo 6 poena uz sut iz igre 1/10 sto je blagi ocaj.

Sinoc je Charlotte demontiran od strane Indiane a u tom duelu Graham nije igrao, trener je rekao da je igrao svaki mec ove sezone i da mu treba odmor. Vidio je i on da Graham nije mogao okean pogoditi pa mu je dao da preskoci sinoc. Veceras bi trebao igrati i ocekujem od njega reakciju nakon ovako dvije lose partije pogotovo jer bi mogao imati koji sut vise posto je upravo izasla vijest da je Malik Monk suspendovan do daljnjega zbog dopinga a upravo Monk je sinoc startao umjesto Grahama.

**Malik Monk has been suspended for violating the league’s anti-drug policy and his suspension will continue until he’s determined to be in compliance with the program.**

Idealan protivnik da se Graham probudi jer New York je ekipa koja je dosta suplja na svim pozicijima i igrali su vec dva puta ove sezone a Graham im je ubacivao 5 i 29 poena.

Ove sezone je na prosjeku 17.6 poena po mecu i vrijeme je za jos jednu njegovu bar 16+ partiju.

Facebook Comments

Comments

comments