26.02.2020

VIP NBA PREDLOG: 04:30 Utah – Boston
Broj koševa Utah/M.Conley (14.5)
MANJE 1,85 15 lose
———————————
SAD: NBA

Conley veceras se seli na klupu i to je glavni razlog zasto ga under igram. Dakle umjesto njega vraca se O’Neale koji je odlican defender i bukvalno samo za defanzivu i sluzi. Ovo znaci da ce Conley igrati manje minuta.

**Lineup note: Royce O’Neale will start ahead of Mike Conley on Wednesday.**

Mike Conley will come off the bench for Wednesday’s game against the Celtics.

Conley has simply not worked out in Utah, and he’ll be replaced by Royce O’Neale in a change that is likely to hold moving forward. The Jazz believe that O’Neale is their best perimeter defender, and they want to give Joe Ingles more freedom to run the pick-and-roll with the first unit**

Projektovane petorke: https://prnt.sc/r850v3

Mozda i dobar potez trenera Utaha jer brojke kazu da je Utah vise meceva dobila bez Conleya nego li sa njim. Prevelika guzva sutera u prvom unitu i Conley ce dobiti manje minuta a protivnik igra dovoljno dobru odbranu i u drugom unitu da ga odigram under.

Takodje dosta bitno je i da je Clarkson u drugom unitu a Clarkson je igrac koji igra sve bolje i u odlicnoj je formi pa se Conley nece veceras vjerujem dobro poenterski provesti i value je u underu.

Inace Utah je kompletna, tu su i Mitchel i Bogdanovic i Gobert, Ingles, spomenuti Clarkson pa onda ce Conley tesko do 15+ poena za skracene minute protiv jedne dosta dobre defanzivno skoncentrisane ekipe.

Zadnje dvije partije Conley je ubacivao 13 i 8 poena.

Facebook Comments

Comments

comments