03.03.2020

VIP DUBL:
————–
20:00 FC Clinceni – Dinamo Buk. 0:1 win
2
1,70

19:00 Olympiacos – Panathinaikos 81:78 win
Zbroj koševa (172.5)
MANJE
1,50

KVOTA: 2,55 WIN
——————
– RUMUNJSKA: Kup – Četvrt-finale

Zanimljiva dosta utakmica danas iz vise razloga. Ovo je 1/4 finale kupa i jedini nacin da Dinamo spasi sezonu. Nisu uspjeli do play offa doci, igraju play out a upravo su izgubili prosli mec u tom doigravanju od danasnjeg protivnika na istom ovom terenu 1:0. Dinamo se vodi ovde kao gost ali igra se na istom terenu kao i prije nekoliko dana dakle na stadionu u Bukurestu i Dinamo je gost samo na papiru.

Glasine razne su kruzile i kruze u Rumuniji, da je Dinamo **pustio** mec u ligi kako bi onda njima Clienca **pustila** ovaj mec u kupu i otvorila Dinamu put da proba osvojiti ovaj trofej i ubrizgati neke finansije u klub a to je i jedini izlaz na evropsku scenu. Istina je da je njihov trener Dušan Uhrin jedva spasio stolicu nakon tog poraza ali kako kaze navijaci su ga spasili i ovo mu je zadnja sansa da sacuva posao. Dinamo ako ispadne iz kupa odlazi i Uhrin. On ce izvrsiti malo izmjena u odnosu na taj prosli mec i pred svojim navijacima ici po pun plijen i prolaz u 1/2 finale.

https://www.gsp.ro/…/clinceni-dinamo-cupa-romaniei-livetext…

https://www.gsp.ro/…/academica-clinceni-dinamo-uhrin-jr-sch…

https://www.gsp.ro/…/dinamo-dusan-uhrin-merge-tot-pe-ai-lui…

https://www.gsp.ro/…/surpriza-unde-se-joaca-academica-clinc…

Veliki je pritisak na ekipi kojoj cini se fali i odredjena doza kvaliteta u odredjenim situacijama ali ovo im je mec od velike vaznosti i ocekujem da se to na mišiće odradi a mozda ima i istine u ovim glasinama pa Clinceni nece zapinjati 100% nego i popustiti pred popularnim **psima**.

– KOŠARKA EUROPA: Euroleague – 27. kolo

Iako Pao pod palicom Pitina igra dosta ofanzivno i cesto mekano u odbrani smatram da ce najvise zbog domacina ovaj mec imati nesto sporiji tempo nego sto bi to gosti htjeli. Oly pod vodstvom svog trenera Bartzokasa poceo je igrati bolje odbranu i kljuc da se ovaj mec dobije je upravo u odbrani pa tako ocekujem da crveno-bijeli igraju **pametno** i da ovaj mec bude sporijeg tempa jer run&gun kosarka je stil koji odgovara gostima.

Ovo je veliki derbi a za derbi mislim da je margina previsoka bez obzira sto su poslednji put igrali 86:86 (172 poena) ali cinjenica je da su ovu marginu osim tog meca samo jednom prebacili u zadnjih 10 godina sto i te kako govori nesto.

https://prnt.sc/rayqau

https://prnt.sc/rayqol

https://prnt.sc/rayr7h

Lakse je na linku pogledati H2H

https://www.rezultati.com/utakmica/E9qGWCZ5/#omjer;overall

Margina dakle visoko stavljena ponajvise zbog igre gostiju ali danas ocekujem malo drugaciji scenario te sporiji tempo koji ce pokusati nametnuti Olympiacos.

Facebook Comments

Comments

comments