12.08.2020

VIP DUBL:
———–
00:15 Atletico PR – Goias 2:1 win
1
1,30

01:05 NY Yankees – Atlanta 6:3 win
1
1,55

KVOTA: 2,02 WIN
————–
– BRAZIL: Serie A – 2. kolo

Ukratko samo. Atletico u prvom kolu bez 4 igraca ostvario trijumf na strani kod Fortaleze sa cak 0:2 a veceras se oporavljaju sva cetvorica i trener na njih moze racunati.Golman Santos, defanzivac Thiago Heleno, vezni igrač Wellington i veznjak Marquinhos Gabriel preskocili prvo kolo i veceras igraju.

Kod Goisa obrnuta situacija jer imaju dosta bitnih izostanaka. Zbog Covid19 cak 8 igraca je out, svih 8 je pozitivno na ovaj virus i Goias je morao preskociti prvo kolo, tacnije odgodjeno je ali veceras moraju igrati i to sa zakrpljenim sastavom. Ubaceni su i omladinci i ovde sve osim mozda i ubjedljive pobjede Atletica je senzacija. Goias bez Davida Duartea, Jeffersona, Keka, Lucaa, Rafaela Moura, Ratinha, Sandra i Tadeua.

https://www.vavel.com/…/1032125-com-retorno-de-titulares-at…

– Bejzbol SAD

Nisam odavno igrao ovaj sport ali ponekad pratim i uplatim neki tiket. Veceras Atlanta bez svoja dva glavna udaraca, Ronald Acuna Jr. i Ozzie Albies su out zbog povreda. I sinoc su bili out protiv istog protivnika i Yankees je slavio sa 9:6. Veceras baca Masahiro Tanaka za New York, dobija ponovo sansu jer je bio odlican prosli put kad je startao. Cak 5 ininga nije dozvolio poena i samo jedan udarac sto je impresivno.

Atlanta prinudjena da starta sa rukijem Ynoaom koje je prosle godine bio ocajan sa cak 18 ERA u dva meca gdje je startao. Rookie protiv jedne od boljih ekipa u MLB tesko jako tesko pa po ovoj kvoti i veceras vjerujem u pobjedu NY Yankeesa.

Facebook Comments

Comments

comments