17.08.2020

VIP NBA PREDLOG: 00:30 Boston – Philadelphia
Broj koševa Philadelphia/J.Embiid (26.5)
VIŠE 1,85 26 lose
—————————————
SAD: NBA

Nerado igram igrace over protiv Bostona jer su celtiksi jedna od ekipa koje odbrana i te kako krasi medjutim ako imaju imalo slabosti onda su to protivnicki **visoki** igraci i reket jer Theis sa mnogima ne moze fizicki izboriti i vazi za prosjecnog defendera..

Joel Embiid je **napaljen** konstantno u svim play off mecevima i dosta je srcan, drcan i dosadan protivnickim cuvarima. Volim im i dobacivati svasta na uvo pa je tako nerijetko i dosta puta doslo do koskanja..

Phila je bez bitnoh igraca, autralijanac Ben Simmons i prvi plej ove ekipe nece igrati vjerovatno do kraja ove sezone. Trenutno petorka phile izgleda ovako: T. Harris, Richardson, Thybulle, Horford i Embiid.

Trudice se Boston to je sigurno da zatvori kamerunca koliko je moguce ali Embiid ima nekada i cudnu minutazu, kada mu ne odgovara matchup onda ga trener izvede i ubacuje s drugim unitom da trpa rezervne centre. Bice dosta agresivan i cesto na liniji slobodnih bacanja pa iako djeluje dosta visoko margina moram ga over uzeti..

VIP NBA PREDLOG: 03:00 L.A. Clippers – Dallas
Broj koševa Dallas/K.Porzingis (24.5)
VIŠE 1,85
—————————————-
SAD: NBA

Dosta zanimljiv sudar iako se prednost mora dati Clippersima.

Ovde sam se odlucio za latvijskog kosarkasa over jer je vrijeme da prave zvijezde istupe i nose svoje timove a to su u Dallasu sigurno Porzingis i Dončić..

Apsolutno je jasno da ce vjerovatno Leonarda staviti na Dončića pa cak povremeno ga i udvajati tako da ce slovenac barem bi trebao nesto teze do poena. Porzingis je tako gradjen da je miss match skoro svakome, jako visok, dugacke ruke a opet odlican suter i za tri poena i sa poludistance i distance. Slobodna bacanja odlicno izvodi i ocekujem veceras od njega jako velik broj suteva.

Prosli duel Clippersa i Dallasa zavrsio je pobjedom Clippersa 126:111 a Porzingis je bio najefikasniji sa 30 poena.

Dakle s obzirom da Luka ima tezak matchup i da ce na njega najvise paznje obratiti ocekujem da Porzingis iznese dosta toga u napadu i nadam se samo da ce ga sut sluziti jer normalno samo od procenta suta zavisi da li ide na 25+

Njegove brojke nakon korona pauze su impresivne pa je tako u ovom NBA restartu redom ubacivao 39, 39, 30, 22 (samo 27 minuta igre), 30, 26 i poslednji mec Portlandu 36 poena.

Sposoban je i te kako ubaciti 25 i Clippersima.

VIP NBA PREDLOG: 00:30 Boston – Philadelphia
Broj koševa Boston/J.Brown (18.5)
VIŠE 2.10 29 WIN
————————————–
SAD: NBA

Moram ispostovati Browna jer je ove sezone fantastican i dosta puta u overu nije me iznevjerio pa necu zamjeriti ako nekim slucajem podbaci veceras, veliki je value po ovoj kvoti ako uzmemo sve u obzir..

Jaylen je dakle ove sezone na prosjeku 20.3 poena po mecu. u Bostonu konacno pa skoro svi zdravi. Poslednji je Kemba kuburio s povredom pa je zadnje meceve igrao pod limitom minuta, moguce da mu i veceras bude koji minut skresan pa su onda glavne violine Tatum i Brown. Hayward je takodje solidan ali Tatum i Brown uzivaju veliko povjerenje trenera..

Protiv Phile od njega ocekujem minimum 19 poena ako uzmem u obzir da je igrac koji bi trebao uzeti 15-ak suteva te igrati debele minute, naravno ako ne bude nekog velikog neplaniranog blowouta ili normalno ne daj Boze problema s licnim greskama..

Brown je odlican trojkas, ne forisira teske suteve nego je podigao i inteligenciju kosarkasku ove sezone i jedina je konstantna tacka bio do sad u celtiksima a nadam se i veceras.

Ne brani Phila lose vanjske pozicije i to najvise zahvaljujuci Thybulleu ali za 37-39 minuta koliko bi Brown trebao dobiti uz dozu slobodnih bacanja i barem jednu trojku jednostavno 19 poena za njega nije puno u ovom bitnom prvom mecu.

Facebook Comments

Comments

comments