01.09.2020

VIP TENIS DUBL:
————-
20:15 Bautista Agut, R. – Sandgren, T.
1
1,20

17:00 Ruusuvuori, E. – Bedene, Alj.
2
1,85

KVOTA: 2,22
—————-
– Zanimljivo da su ova oba igraca u Cincinatiju ispala od Djokovica ali do tad igrali sasvim dobar turnir. Bautista ostvario 3 velike pobjede, pali su Gasquet, Kachanov te Medvedev da bi onda Djokovic spasio skoro izgubljen mec i slavio 2:1, u trecem setu 7:6. Ovde je samo pitanje da li je to uticalo previse na psihu Bautiste kojeg su milimetri djelili od velike pobjede nad Djokovicem. Inace Bautista je 11. na listi..

Sandgren prije poraza od Novaka dobio lakse protivnike, Auger-Aliassimea i Sonegoa. On je trenutno broj 48 na atp listi. Bautista ima odlican stil igre, inteligentan je i prilagodjava se brzo dok Sandgren je tip igraca koji igra na sigurno, jako malo rizikuje jakim winerima a protiv Bautiste nece bas moci tako do trijumfa.

– Emil Ruusuvuori je mlada nada finskog tenisa. Ima 21 godinu i bukvalno je postao ”poznat” tek prosle godine kada je osvojio 4 Challengera. U ovoj godini malo je igrao, uspio proci kvalifikacije u Cincinatija ali onda ispao od Berretinia koji je bio dominantan u tom duelu.

Bedene iskusni slovenac 53. na rang listi mislim da je u prednosti danas pa pogotovo po ovoj kvoti cu juriti njegov trijumf. Iza njega je odlican turnir prosle sedmice u Cincinatiju gdje je vezao cetiri pobjede i to ne protiv bas lakih protivnika (Kudla, Novak, Garin i Fritz koji je 23. na rang listi).

Ispao je od Medvedeva ali kazem imao je odlican turnir i u solidnoj je formi. Aljaž je prošle godine na US Openu došao do trećeg kola i pokazao dobre partije na američkom tlu koje su se nastavile i ove godine u Cinncinatiu. Po ovoj kvoti svakako prednost Bedeneu.

Facebook Comments

Comments

comments