20.09.2020

FREE VIP DUBL:
———
13:00 UFA – CSKA M. 0:1 win
2
1,65

17:30 Lech P. – Warta Poznan 1:0 win
1
1,40

KVOTA: 2,31 WIN
—————–
– RUSIJA: Premier League – 8. kolo

CSKA ove sezone izgleda da je ubola s pojacanjima i djeluju odlicno za sad. Koliko su jaki pokazuje prosli mec derbi mec protiv Spartaka gdje su primili gol u 10′ minuti ali nakon toga totalna dominacija CSKA i pobjeda od 3:1. Taj mec nije igrao Dzagoev i pokazali su da imaju toliku sirinu da mogu i bez njega. Chalov, Vlasic, Kuchaev itd itd..

Nisu krili zadovoljstvo nakon derbija
To je dakle druga vezana pobjeda za **armejce** jer su prije gradskog derbija dobili u gostima Akhmet s 0:3 i vjerujem u trecu pobjedu u nizu i da se popnu u top 3 pozicije.
Nemaju evropske obaveze pa ni kup tako da im preostaje da se maksimalno posvete prvenstvu a UFA je ekipa prosjecna za rusku ligu. Prednost je samo domaci teren i nista vise te cinjenica da ce se domacin braniti i igrati na kontre pa ce armejcima biti teze zabiti ali ocekujem da probiju bunker domacina koji do sad samo jednu pobjedu ima, 2 remija i 4 poraza.
– POLJSKA: Ekstraklasa – 4. kolo
Vrijeme je mislim i za prvu pobjedu mladog i perspektivnog tima kakav je Lech. Do sad u prvenstvu 2 remija i poraz. Mladost je ponekad vrlina ali vise se kod njih pokazalo kao mana jer su pravili neke gluposti koje su ih kostale bodove, recimo u proslom kolu kod Slaska su bili bolji a zavrsilo 3:3, slicna stvar kolo prije kada je bilo 2:2 protiv Plocka..
Ipak u Ligi Evrope pokazali da mogu i dobili svedski Hamarby u gostima 0:3 tako da je vrijeme da se upisu 3 boda i u prvenstvu protiv ekipe koja je bar za jednu klasu ispod sto se fudbalskog kvaliteta tice..
Oni su jedna tvrda ekipa ciji fudbal se zasniva na tome da sacuvaju svoj gol a napred sta urade pa tako u 3 meca nisu dali niti jedan gol a primili 2. Dvije po 0:0 partije i 1 poraz od 1:0.
Lech je favorit..
Facebook Comments

Comments

comments