30.09.2020

VIP DUPLANJE:
————
18:00 Benevento – Inter 2:5 win
2
1,40

21:00 Salzburg – Macc.Tel Aviv 3:1 win
1
1,15

21:30 Real Madrid – Valladolid 1:0 win
1
1,30

KVOTA: 2,09 WIN
——————–
– Italija Serija A

Ovo mi je jedan od tipova dana iako to ne volim govoriti jer je okrugla :)) Ali jednostavno Inter ima visoke ambicije i ove sezone. Prosle su imali samo bod manje od Juventusa a Conte je jedan od perfekcionista i dobro zna nabrijati ekipu protiv svakog protivnika. Gledao sam citav mec protiv Fiorentine gdje su realno dominirali citav mec i iz par greskica i kontri primili 3 komada cak ali 2 gola u poslednjih 5 minuta skinula su veliki teret s njihovih ledja i na krilima toga dolaze moram reci slabasnom Beneventu..

U Interu se jednostavno ne zna koga bi stavili u igru jer toliko dobrih igraca napred ima konte da je jedino Lukakuu i Martinetu zacementirana pozicija a za ostale se sa klupe i te kako mogu igraci boriti. Perisic, Nainggolan, Hakimi, Alexis Sanches, Vidal, Sensi, Aschley Young itd itd.. Jedna ozbiljna ekipa koja ne vjerujem da ce propustiti pun plijen protiv Beneventa jer ovakve utakmice su ih prosle sezone i kostale titule.. Conte vjerujem da ce ove to malo zategnuti.
Benevento je uspio dobiti Sampdoriju u gostima ali ovde ce igrati na bod, svjesni su svojih mogucnosti. Fale im Viola i Barba i ocekujem od pocetka dominaciju tima iz Milana..Benevento je inace novajlija u ligi, dosli su iz serije B.
Tri utakmice odigrane u istoriji i sve 3 u korist Intera;

Međusobni mečevi: BENEVENTO – INTER

13.01.19 COP Inter Benevento 6 : 2
24.02.18 SA Inter Benevento 2 : 0
01.10.17 SA Benevento Inter 1 : 2

– Kval. za Ligu Sampiona

Uzvratni mec gdje Salzburg ima prednost od 2:1 iz Tel Aviva. Maccabi je tada poveo ali Salzburg je okrenuo na 1:2. Ovde nemam sta puno pisati osim da je austrijski tim za klasu kvalitetnija ekipa i da se nece kockati nekim remijem. Gosti moraju napasti ali to ce samo jos vise prostora ostaviti za Daku, Berishu i Okugawu koji su obicno prvi u kontrama..Takodje tim iz Izraela imao je dosta problema prosli mec i sa kadrom i Covid19 pa ni ovde ne dolaze kompletni.

– Španija
Real ulazi ovde nakon derbija i pobjede 2:3 protiv Betisa. Cudna odluka trenera Valladolida da rotira ovde, to je kao da mase bjelom zastavom a mec nije ni poceo. Ocigledno je da vise sanse za bodove vidi za vikend na svom terenu pa zbog toga ce odmoriti neke prvotimce i sigurno olaksati posao Realu..

U tim iz Madrida vracaju se Hazard i Asensio tako da su jos jaci i mislim da ne bi smjeli imati previse problema.
Igraci na raspolaganju Zidanu: Courtois, Lunin, Altube, Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Nacho, Marcelo, Odriozola, Mendy, Modric, Casemiro, Valverde, Odegaard, Isco, Hazard, Benzema, Asensio, Mayoral, Lucas Vasquez, Jovic, Vinicius, Rodrygo
Gostima su povredjeni Masip, Roberto, El Yamiq, Weissman i Luis Pérez..
Facebook Comments

Comments

comments