02.10.2020

VIP PREDLOG: 19:00 Ankaragucu – Kayserispor 1 2,10 lose
———————————————-
TURSKA: Super Lig – 4. kolo

Ova dva tima prosle sezone bili su 17. odnosno 18. na tabeli Turske..

Proslo kolo igrao sam protiv danasnjeg domacina ali iscupali su bod (0:0) kod Sivasspora i danas cu pokusati s njihovom pobjedom jer su rjesili neka bitna pitanja u klubu. Iako su prodali 3 jako bitna igraca od prosle sezone, Gerson Rodriguesa, Dever Orgilla i İlhan Parlaka doveli su velik broj pojacanja ali imali su probleme sa transferima i pojacanja nisu imala dozvolu zaigrati ali sve je rjeseno i Ankaragucu moze racunati na sva pojacanja koja su doveli..

Navescu samo neka imena, Cetin iz Frankfurta, napadac Emre Gural (Turgucu), Potuk iz Fenerbahcea, Paintsil iz Genka, Diousse iz St. Etiennea, Adzic iz Anderlechta itd itd..

Na kormilu dosao novi trener Fuat Capa i nakon poraza u prvom kolu te spomenutog remija proslo kolo vrijeme je za prvi pun plijen a protivnik po mjeri jer Kayseri kao i prosle sezone jedna je od losijih ekipa ove lige..

Oni su nekako slavili 1:0 u prvom kolu ali onda 2 vezana poraza.

Prodali su Mensaha i Rienstru kao i nekolicinu drugih igraca, doveli normalno i pojacanja ali prema vidjenom do sad ova ekipa ce i ove sezone biti pri dnu tabele.

Kod domacina jedini problem sto se Boligni povrijedio proslo kolo ali postoje sanse da nastupi, ako ne mogne onda ce Gural od prve minute dobiti sansu.

Gosti imaju vise brige jer su van stroja veznjaci Henrique i Depe kao i Korkmaz i Šitum koji nece igrati zbog transfer problema.

Takodje procitao sam gomilu komentara na fejsbuk stranici Kayserispora (od njihovih navijaca) i moram reci da ih je 90% negativno, tacnije nisu zadovoljni ni timom ni trenerom niti igrom..
https://www.facebook.com/KayserisporFK
Po ovoj kvoti probati pobjedu domacina.
Facebook Comments

Comments

comments