02.10.2020

VIP PREDLOG: 18:00 Lokomotiva ZG – Istra 1961 1 1,95 0:0
———————————————–
HRVATSKA: 1. HNL – 7. kolo

Lokomotiva je ponizena u Evropi, Malmo je ih je naprasio sa cak 5:0 i sada se moraju vratiti domacem prvenstvu jer su trenutno na cak poslednjoj poziciji tablice..

Jeste ovaj tim prodao nekolicinu igraca ali opet su ekipa realno za top 5 mjesta za razliku od Istre koja je glavni kandidat za ispadanje. Ovo je pravi trenutak za lokose da se izdignu, losi rezultata na pocetku sezone prvenstveno zbog zgusnutog rasporeda (Evropa-domace prvenstvo) ali iz Evrope su ispali i ovo je vec danas must win situacija..

Vracaju se neki igraci nakon povreda a doveli su i pojacanje u medjuvremenu u vidu Pivarica i ovo je prvi put ove sezone da igraju pred navijacima, dakle dozvoljen je ulaz publici i to besplatan!

Izjava trenera Istre pred ovo gostovanje:
**Lokomotiva vidi sutrašnju utakmicu kao bijeg od zadnje pozicije. Imaju dobro iskustvo na utakmicama protiv Istre i računaju na tri boda, ali nešto će se i nas pitati. Mislim da ćemo spremno dočekati protivnika psihički i fizički, te da će sutra biti jedna zanimljiva utakmica. Napravit ćemo sve u našoj moći da se vratimo s pozitivnim rezultatom. – kaže trener Budicin.**
Ipak Istri ne leze lokosi nikako, u zadnjih 18 medjusobnih duela 14 pobjeda lokosa, 2 remija i dvije pobjede Istre. Na zadnjih 10 gostovanja ovde Istra je 8 puta porazena.
Lokomotiva se mora danas odmah probuditi te uzeti bitna 3 boda kako bi se maknuli sa dna tabele iako je tesko psihicki podici ekipu nakon 5:0 poraza od svedjana ali danas po prvi put kazem imaju publiku i to ce im biti dodatni vjetar u ledja.
Igraci Istre koji su doputovali na ovo gostovanje:
Jednostavno value kvota jer domacin je kvalitetniji.
Facebook Comments

Comments

comments