06.10.2020

VIP PREDLOG: 20:45 Dag and Red – Barnet 1 1,90 1:0,1:2 (crveni karton)
——————————————
ENGLESKA: National League – 2. kolo

Domacin prosle sezone zavrsio na tek 17. poziciji, borili su se za opstanak ali ove ambicije su malo vece, zele play off a da bi u tome uspjeli moraju popraviti igru u odbrani gdje ce im sigurno faliti Manny Onariase koji je jedan od transfera ovog ljeta..

Pored njega otisli su;

Bagasan Graham
Chike Kandi
Alex McQueen
Harold Odametey
Will Wood
Gabby Zakuani
Liam Gordon
James Dobson

Normalno da su se dovela pojacanja;

George Saunders (AFC Hornchurch)
Dean Rance (Aldershot)
Callum Reynolds (Barnet)
Paul McCallum (Solihull Moors)
Elliott Johnson (Barnet)
Darren McQueen (Dartford)
Kai Brown (Ipswich – loan)
Bailey Clements (Ipswich – loan)
Adrian Clifton (Bromley)

Paul McCallum mogao bi ove sezone igrati bitnu rolu jer je dobra devetka koja zna u svakom trenutku gdje je protivnicki gol. Darren McQueen i Kai Brown daju ekipi sirinu dok je Johnson iz Barneta idealan za lijevog beka. Moraju samo popraviti igru u odbrani jer im je to najslabija tacka trenutno.

Sto se tice gostiju kod njih ne vlada dobra atmosfera i jedni su od kandidata za dno tablice. Ovaj klub prosle sezone dostigao je svoj maksimum igrajuci play off ali nakon toga napustio ih je trener Darren Currie vjerovatno jer je znao da je dostigao vrhunac sa tom ekipom znajuci i da je budzet dosta skresan te da ce dosta slabiji uci u ovu sezonu a i nekolicini igraca isticao je ugovor pa gdje nema para logicno da ce otici na drugo mjesto..

Na kormilo je dosao Peter Beadle koji je zadnji put trenirao Hereford ali je bio van trenerskog posla 3 sezone cak i nema iskustva voditi tim na ovom nivou. Kljucni igraci su napustili klub, Shaquille Coulthirst, Simeon Akinola, Cheye Alexander i Dan Sweeney..

Pojacanja dosta upitnog kvaliteta jer su dovedeni najjeftiniji moguci slobodni igraci, kako rekoh budzet im je skresan na minimum.

Igrači koji su napustili klub:

Dan Sweeney
Cheye Alexander
Callum Reynolds
Dan Sparkes
Elliott Johnson
Ricardo Santos
David Tutonda
Charlee Adams
Simeon Akinola
Mauro Vilhete
Medy Elito
Shaquile Coulthrist

Igrači koji su došli:

Ben Nugent (Stevenage)
Tyrone Duffus (Warrington Town)
JJ Hooper (Wrexham)
Eliot Richards (Merthyr Town)
Alex McQueen (Dag & Red)
Jerome Binnom Williams (Halifax)
Matt Preston (Mansfield Town)
Dwight Pascal (Potters Bar Town)

U prvom kolu Dag&Red porazen u gostima 2:0 dok je Barnet odmah pokazao da ce im sezone biti duga jer su kuci ispraseni od Eastleigha sa cak 1:5.

Dag mora ovo iskoristiti i ekipu koja je skrpljena od igraca koji su zakovani ugovorom ovde te jeftinih pridoslica mora dobiti..

Facebook Comments

Comments

comments