31.10.2020

VIP DUBL:
——-
15:00 Crotone – Atalanta 1:2 win
2
1,70

14:00 Real Madrid – Huesca 4:1 win
1
1,45

KVOTA: 2,46 WIN
—————
– ITALIJA

Atalanta kao i mnogi igra na dva fronta i to je jedina briga ali ocekujem ovde od pocetka prvu postavu jer u prvenstvu su vec nanizali dva poraza i treba im pobjeda pred derbi u Ligi Sampiona sa Liverpulom..

Pozvani su svi igraci, jedini izostanak je njemac Goses.

Crotone jedan od slabijih timova lige ali zanimljivo da su uspjeli igrati 1:1 ovde sa Juventusom, doduse Juve je imao igraca manje od 60′ minute. Pored toga 4 poraza. Dakle samo taj 1 bod i 4 poraza uz gol razliku 5 datih i 15 primljenih golova.

Oni su juce u svojim redovima otkrili jednog igraca pozitivnog na Covid19, to je veznjak Salvatore Molina.

Ocekujem od prve minute Zapatu na terenu a ne kao proslo kolo kad su izgubili kuci od Sampdorije..

– Španija

Real takodje igra na 2 fronta i njihov sledeci duel je protiv Intera ujedno i derbi grupe i bas zbog toga treba im jedna mozda i laksa utakmica kuci zbog samopouzdanja jer Real se toliko muci ove sezone da je to cudo..

Jedina svjetla tacna je pobjeda u derbiju nad Barcelonom 3:1 a osim toga realno sve partije su bile blijede..

Od Zidana ocekujem solidnu postavu koja moze dobiti jednu prosjecnu ekipu Španije. U Ligi Sampiona vratili su se iz mrtvih protiv Gladbacha, gubili 2:0 i onda u zadnjim trenucima zabili za 2:2. Huesca nema pobjede ali skupili su cak 5 remija i pored toga 2 poraza.
Poslednji duel porazeni od Sociedada 4:1. Njima fale Pedro Lopez, Antonio Valera, Cheick Doukoure, Shinji Okazaki te Mikel Rico zbog Covid19.

Facebook Comments

Comments

comments