05.11.2020

VIP DUBL:
——
21:00 Celtic – Sparta Prag
1
1,40

19:00 Slavia P. – Nice
X2
1,70

KVOTA: 2,38 LOSE
————–
Ne volim ovo takmicenje a jasno je i zbog cega. Jedan od razloga je sto 90% jacih ekipa rotira i onda je veoma tesko prognozirati neke parove..

Ovde sam se odlucio za dubl protiv čeških ekipa. U Češkoj zbog Korone prvenstvo je stopirano i timovi su van takmicarskog ritma sto nije mala stvar.

Celtic mora jednostavno dobiti Spartu ako zele prolaz dalje. Proslo kolo dobar bod kod Lillea 2:2 i vrijeme je za pun plijen kuci. Polako im se vracaju neki kljucni igraci a navijaci su im spremili na tribinama i natpis da ih podsjeca za sta i za koga igraju. ”Kada obucete taj dres znajte da ne igrate samo za klub nego za ljude i cilj”

Takodje trener Celtica izrazio je zaljenje za cinjenicom da Sparta nema takmicarske meceve i da je zbog toga tesko se pripremiti za utakmice jaceg karaktera..
Celtic favorit i ocekujem da Sparta upise i treci poraz u ovoj grupi.
Slavia kao sto rekoh takodje bez takmicarskog ritma. Oni imaju i velikih problema sa sastavom jer ukupno samo 14 igraca trener je pozvao za ovaj Duel od kojih su petorica iz B tima. Naravno razlog je Covid19.**Slaviju u Pragu desetkovao Covid-19. Samo 14 igrača je pozvano za utakmicu protiv Nice, Zbog velikog broja zaraženih u Slaviji, trener Jindrich Trpisovsky bio je prisiljen pozvati samo 14 igrača za sutrašnju utakmicu. “Bili smo prisiljeni pozvati pet igrača iz formacije B i juniora“, rekao je trener na konferenciji.**

Nice pogotovo po ovoj kvoti mora biti u prednosti i barem bod uzeti ako ne sva 3.
Facebook Comments

Comments

comments