26.11.2020

VIP PIRAMIDA 4.
—————
21:00 Napoli – NK Rijeka 2:0 WIN
1
1,14

21:00 Leverkusen – Hapoel Beer Sheva 4:1 WIN
1
1,18

KVOTA: 1,35 WIN

ULOG: 47,32 €

Mogući dobitak: 63,88 € WIN (sledeci ulog 63,88 €)
—————————
– EUROPA: Europa League – Grupna faza – 4. kolo

GRUPA F

Napoli mora po sva 3 boda ako zeli u mirniju zavrsnicu jer su poravnati bodovima sa Alkmaarom i Sociedadom..

Najbolja analiza ovog meca je kopiran tekst iz novina;

**Najmanje osam igrača kojima je istekla desetodnevna samoizolacija i na testiranju u ponedjeljak dobilo je pozitivan nalaz na koronavirus. Neki su već u nedjelju trenirali na Rujevici s momčadi, kažu odgovorni da s epidemiološke strane nisu više zarazni, ali njihov nalaz je pozitivan i s takvim ne mogu ući u Italiju, samim time ni krenuti na put.Otvara to mnoge probleme za Simona Rožmana čija je momčad bitno osakaćena ovim izostancima, pitanje je i hoće li u određenim linijama imati dovoljno igrača za sastaviti momčad ili će morati priskočiti juniorima…**

Dakle riječani su ionako bili outsajderi u ovom duelu. Gatusova ekipa igra toplo-hladno i nakon poraza od Milana 1:3 sigurno ce htjeti do uvjerljivog trijumfa.

Dodatni razlog je i dodatni motiv za Napoli. Na zalost danas je preminuo legendarni Diego Maradona koji je bio ikona Napolija pa ce vjerujem domaci sastav i te kako dodatno potegnuti jer bilo bi sramota da ne slave..Realno..

Na Rujevici je bilo 1:2 za Napoli ali u ovom duelu ocekujem mozda i ubjedljiviji trijumf italijana protiv oslabljenih riječana..

– EUROPA: Europa League – Grupna faza – 4. kolo

GRUPA C

Ovde necu duziti. Njemacki tim ih je dobio 2:4 u gostima. Pobjedom Leverkusen bi odradio dosta posla oko prolaska dalje a kiksom dosta toga zakomplikovao..

Hapoel je dosta slab u zadnje vrijeme pa cak i u domacoj ligi imaju dosta problema i nemaju pobjede 4 vezana kola a ako racunamo i Ligu Evrope onda je to 6 vezanih duela bez pobjede za Hapoel..

VJEROVATNE POSTAVE:

Bayer Leverkusen possible starting lineup:
Hradecky; Jedvaj, Tah, Dragovic, Wendell; Demirbay, Baumgartlinger; Bellarabi, Wirtz, Bailey; Schick

Hapoel Be’er Sheva possible starting lineup:
Levita; Taha, Tzedek, Kabha; Dadya, Josue, Bareiro, Goldberg; Sallallich, Agudelo, Acolatse

Facebook Comments

Comments

comments