03.12.2020

VIP TRIPLE:
——-
21:30 Sp. Gijon – Albacete
1
1,65

19:00 CSKA Moscow – Wolfsberger Lose
1
1,60

21:00 Valencia – Alba Berlin
Broj koševa Alba Berlin/P.Siva (9.5)
VIŠE
1,85

KVOTA: 4,88
———————
– ŠPANJOLSKA: LaLiga2 – 16. kolo

Gijon je jedan od kandidata za promociju ali ako ne poboljsaju igre u gostima nista od toga. Proslo kolo su vodili kod Las Palmasa 0:2 i izgubili 3:2. Srecom po njih kod kuce ne prosipaju toliko bodove, nemaju nijedan poraz, 5 pobjeda i 2 remija i ovde primaju tek 0,5 golova po mecu a zabili su ukupno 11 u tih 7 duela.

Albacete trenutno u teskoj situaciji. Zakucani za dno sa 4 vezana poraza i nemaju niti jedan trijumf u gostima, samo 1 remi te 6 puta su gubili.

Što se tiče povreda, Benito, Javi Navarro, Javi Jiménez i Fran García su out za Albacete dok je vrlo upitan Liberto..
Evo i spiska igraca koji su doputovali:

Albacete je do sad u gostima zabio samo jedan jedini gol a primio cak 11.

Iako trener gostiju najavljuje igru na pobjedu i sva 3 boda to je pomalo nerealno ocekivati jer su i oslabljeni i jednostavno Gijon kvalitetnija ekipa..

– CSKA ima sudbinu u svojim rukama. Do sad 3 remija i poraz ali imaju najskuplji tim u ovoj grupi i mislim da je vrijeme za prvu pobjedu. Wolfsberger sam gledao protiv Dinama i mogu reci da ekipa nije nista posebno i da su prilicno limitovani, bez nekog velikog kvaliteta..

– KOŠARKA Euroliga

Valencia docekuje oslabljenu Albu gdje sam odabrao Sivu u over jer mislim da mora biti dvocifren..

Alba je ostala bez Eriksona, Lamersa, Fontekia dok Grejndzer igra toplo-hladno i cesto pod limitom minuta.

Pejton Siva je lider ove ekipe. Prosli duel protiv Armanija imao je ocajan sut iz igre i opet zavrsio sa 11 poena zahvaljujuci ponajvise slobodnim bacanjima.

Ako uzmemo u obzir da mora ispaliti i danas 8+ suteva te ici na liniju penala 4-5 puta mislim da je 10 poena i vise nego realno od njega u ovako limitovanom rosteru Albe..

Facebook Comments

Comments

comments