08.12.2020

FRE VIP DUBL:
———-
20:45 Watford – Rotherham 2:0 win
1
1,45

21:00 RB Leipzig – Man.Utd 7 win
Kartoni (4,5)
Više
1,40

KVOTA: 2,03 WIN
————————
– ENGLESKA: Championship – 17. kolo

Watford porazom u proslom kolu pao ispod crte i sada su u must win situaciji da udju medju ekipe koje ce igrati play off.

Gosti u ocajnoj formi i sa samo dva boda viska u odnosu na zonu ispadanja. Od poslednjih 5 odigranih susreta u 4 su dozivjeli poraz i izvukli jedan remi.

Imali su dosta problema i sa izostancima a imaju i danas. Najveci problem je povreda stuba odbrane Joe Mattocka koji je morao van terena u proslom kolu a kako kazu bice van terena par mjeseci jer ide na operaciju zgloba noge..

Pored njega out su i Shaun MacDonald, Chiedozie Ogbene, Clark Robertson te Kieran Sadlier..

Watford kvalitetnija ekipa, istina da su igrali u zadnje vrijeme toplo-hladno ali Rotheram trenutno djeluje van ritma, bitan izostanak u odbrani i mislim da ovo domacin mora iskoristiti te popeti se u play off zonu.

Treba reci i da su gosti novajlije u ligi, poslednji mec s Watfordom igrali su ovde prije 5 godina i bilo je 3:0 za domacina.

– EUROPA: Liga Prvaka – Grupna faza – 6. kolo

GRUPA H

Jako zanimljiv duel veceras i vjerovatno najzanimljiviji.

Unitedu dovoljan i remi dok Njemci moraju po pobjedu. Na kraju PSG u najboljoj situaciji jer kuci cekaju turke koji su svoje odsvirali a mogu cak i s remijem proci..

Ovo su utakmice u kojima se sve od sebe daje do poslednjeg sudijskog zvizduka a veceras ce zvizditi poznati španac Lahoz koji ima ponekad cudan kriterij ali je najpoznatiji po tome sto mu nije problem nikada dati karton pa cak ni u prvoj minuti ako je start za karton i najcesce tako daje igracima do znanja da je on ”gazda” na terenu..

Lahoz je ovo prebacio u 3 od 4 poslednje Evropske utakmice gdje je djelio pravdu.

Porto – Olympiacos 6 kartona

PSG-United 5 kartona

Omonia-Olympiacos 7 kartona

Jedino je zanimljivo da u poslednjem mecu u ligi sampiona gdje su igrali Lazio i Dortmund nije pokazao nijedan. Taj mec nisam gledao i ne mogu reci da li prastao neke stvari ili ne.

Veceras jednostavno pogotovo u drugom poluvremenu i kako se mec bude blizio kraju mora biti dosta nervoze, neki igraci nece prezati ni od namjernih prekrsaja i svjesnih kartona jer koga briga za karton ako prodjete u nokaut fazu Lige Sampiona.

Facebook Comments

Comments

comments