13.12.2020

VIP PREDLOG: 14:30 Palermo – Casertana 1 1,80 2:0 WIN
——————————————
ITALIJA: Serie C – Group C – 15. kolo

Palermo po kvalitetu ima ekipu sigurno i za visi rang i to im je i cilj. Ove sezone pogodjeni su bili koronom pa su cak jedan mec igrali sa ukupno 12 igraca (1 na klupi) i onda ne cudi sto trenutno nisu u play offu vec jedno mjesto ispod ali ocekujem vrlo brzo od ove ekipe da udje u gornji dio tabele..

Gosti tik iznad zone ispadanja sa 3 pobjede, 3 remija i 6 poraza. Njihov put na ovo gostovanje odlozen je nekoliko sati jer je bilo zarazenih u timu sa Covi19 pa su morali cekati ponovna testiranja tako da sigurno nekoliko igraca nece biti dostupno iako se imena ne iznose.

**Prateći današnje ‘Swift’ briseve, veliki broj čuvara kartica pokazao je osumnjičenu pozitivnost. Ovo je zahtijevalo trenutni učinak novih molekularnih uzoraka za članove tima koji su u pitanju. Dok je čekala rezultate, Casertana je bila primorana da odgodi polazak za planirano penzionisanje do narednih nekoliko sati.**

Pored toga ono sto je sigurno da su dvojica out zbog kartona. I to dvojica bitnih igraca, stub odbrane Konate te kreator igre Icardi.

VISE DETALJA:
fbclid=IwAR0DgiGbRCJymlFp3tflZmFTBG6zvJaksCNRVcaevAuYp6xocbxUJfjWUAg
Ocekujem da Palermo opravda ulogu favorita protiv oslabljenih gostiju.
Facebook Comments

Comments

comments