13.12.2020

VIP DUBL:
———
14:00 UD Logrones – Espanyol 0:3 win
2
1,65

16:00 Celtic – Kilmarnock 2:0 win
1
1,25

KVOTA: 2,06 WIN
——————-
– ŠPANJOLSKA: LaLiga2 – 18. kolo

Proslo kolo igrali smo protiv Logronesa i Girona ih je s lakocom dobila 2:0. Naime njima su povredjenja i van stroja sva 3 golmana, i Santamaria i Mina i Mekhyer pa su doveli pojacanje, dosao je Gimenez iz Deportiva i odmah stao medju stative nakon samo 2 treninga sa ekipom.

Pored dva 3 golmana out su povredjeni Paulino, Mino i Yari.

Evo spiska igraca za ovaj duel:

Logrones je inace pokazao dosta slabosti u odbrani u zadnjih 5 duela u prosjeku primao cak 2.0 gola po mecu. Imaju 4 vezana poraza..

Espanjol uz Majorku glavni kandidat za ulazak u Primeru. Ekipa puna igraca sa Primera iskustvom i ne vidim nacin da se Logrones odbrani kad Espanjol stisne..

Espanjol je dozvolio sebi bio dva poraza u nizu ali sada su nanizali 3 pobjede i sa ovog terena morali bi se vratiti s punim plijenom.

– ŠKOTSKA: Premiership – 17. kolo

Celtic je bio u velikoj krizi jer nisu slavili u 5 vezanih meceva ali u cetvrtak su dobili odlicnog Lilla sa 3:2 i mislim da ce sada krenuti za njih stvari na bolje.

Kilmarnock dobro gura u kupu dok u prvenstvu se muce, 4 poraza u zadnjih 5 duela a ovo je jedno od najtezih gostovanja i Cletic vjerujem da krece polako dobijati meceve.

Ispali su iz Evrope, oprostili se pobjedom spomenutom nad Lillom, trener bio pod velikim pritiskom i sada se mora i ovo dobiti.

Trener Michael Stewart ce napraviti samo dvije promjene u odnosu na tim koji je dobio Lilla 3:2 u cetvrtak:
Vrijeme je da Celtic izlazi iz krize i dobija meceve gdje su izraziti favoriti.
Facebook Comments

Comments

comments