16.12.2020

FREE VIP DUBL:
——-
19:00 Budućnost – Mornar 78:85 WIN
KP2
1,55

20:30 Hoffenheim – RB Leipzig ?:?
3+
1,40

KVOTA: 2,17
——————-
– KOŠARKA EUROPA: Eurocup – 10. kolo

Dosta se pise o ovom mecu jer se smatra da ce Buducnost ”pustiti” Mornara sto apsolutno nije iskljuceno. Radi se o tome da Mornar prvi put u istoriji ima sansu uci u top 16 a ako dobiju ovaj duel to ce i obezbjediti..

Ovo nije samo Mornaru nego i drzavi Crnoj Gori, imali bi tako dva predstavnika u top 16.

Nemanja Vranješ najavljuje igru svog tima do posljednjeg atoma snage.

„Ovo je istorijska šansa za plasman među 16 najboljih ekipa Evrokupa. Znamo šta taj meč donosi svima nama. Nadam se da ćemo izvući pouke iz posljednje utakmice i da nećemo zavisiti od utakmice u Malagi. Vjerujem da ćemo se skupiti, kao i uvijek kad je teško i da ćemo ostaviti zadnji atom snage u ‘Morači’, kako bismo uspjeli da pobijedimo i krunišemo sjajan start u ovoj sezoni” ističe Vranješ.

Sead Šehović se nada da njegova ekipa neće imati „crnih rupa” kao u prethodnom meču.

„Predstoji nam, zaista, specиfična utakmica, u tri dana igramo dva puta sa istim rivalom na njegovom terenu. Osnovno je da smanjimo padove u igri. Ako u tome uspijemo, mislim da možemo da osvojimo bodove. Nema tajni između naše dvije ekipe. I nečija trenutna inspiracija može da odluči meč. Vjerujem u našu pobjedu“, optimista je Šehović.

Postoji opcija i da Mornar izgubi ovaj mec pa da opet prodje dalje ali za to bi bilo potrebno da veceras nakon njihovog meca prvoplasirana Unicaja dobije Ulm sto se realno ocekuje ali isto tako realno bili bi blesavi crnogorci da se kockaju. Imaju dobru sansu da promovisu dva kluba i ovde mislim da Buducnost izlazi za slabijom petorkom.
Oni su sigurno drugi i realno i nema potrebe da rizikuju bilo kakve povrede a u tom scenariju onda Mornar ima veliku prednost.
NjemackaJedni od omiljenih timova za gledati u ovoj ligi..

Leipzig jeste favorit ali Hoffenheim igra dosta i napadacki bez obzira ko je s druge strane i ovde jednostavno golova ne bi smjelo faliti.

Gosti furaju isti stil, uvjek na gol vise pa se nadam da ce napadaci biti u formi veceras te da cemo vidjeti minimum 3 gola ukupno. Sposoban je domacin zabiti bar 1 jer odbrana Leipziga pokazala je definitvno slabosti.

Posljednji mečevi: HOFFENHEIM
13.12.20 BUN B. Leverkusen Hoffenheim 4 : 1
10.12.20 EL Hoffenheim Gent 4 : 1
07.12.20 BUN Hoffenheim Augsburg 3 : 1

Posljednji mečevi: RB LEIPZIG
12.12.20 BUN RB Leipzig W. Bremen 2 : 0
08.12.20 CL RB Leipzig Manchester Utd 3 : 2
05.12.20 BUN Bayern RB Leipzig 3 : 3
02.12.20 CL Basaksehir RB Leipzig 3 : 4
28.11.20 BUN RB Leipzig A. Bielefeld 2 : 1

Facebook Comments

Comments

comments