23.12.2020

VIP NBA PREDLOG: 02:00 Houston – Oklahoma
Broj koševa Houston/E.Gordon (14.5)
VIŠE 1,75 (odgodjeno)
———————————–
SAD: NBA

Sa Hjustonom dosta nepoznanica jer kod njih se jos nista ne zna..

Harden zeli da ode, pregovara sa Bruklinom, PJ Tucker ratuje s upravom a upravo izlaze vijesti da veceras 90% nece igrati ni Cousins ni John Wall..

**John Wall and Demarcus Cousins are expected to miss the season opener on Wednesday due to coronavirus contact tracing, Shams Charania reports.**

Izasla je vijest da mozda cak ni Harden nece igrati jer je objavio video iz striptiz kluba navodno u vrijeme kada je trebao biti u izolaciji i time prekrsio Covid19 protokol..

Najvjerovatnije iz tih istih razloga nema ni Walla ni Cousinsa jer su vjerovatno bili na videu pa ne treba iznenaditi i da izadje vijest da nece igrati ni Harden ovaj prvi mec..

Nema prakticno koga uzeti drugog iz ponude osim veterana Eric Gordona koji je trebao biti igrac s klupe ali veceras mozda upada i u prvu petorku.

Bilo kako bilo i bez Walla usage mu znatno skace, cak i njega Hjuston zeli da se rjesi pa kod njega motiva ne fali da pokaze da je i dalje odlican kosarkas.

U pripremama solidan i sto je bitno sluzio ga sut za 3 poena.

Za nekih 25+ minuta morao bi veceras u ovakvoj situaciji na 15+ poena.

**The NBA is reviewing video of James Harden at a strip club, and if it’s determined to be recent, he may be in danger of missing the Rockets’ season opener on Wednesday.

Harden’s furtive trip to the club would be a direct violation of the league’s COVID-19 protocols, assuming it took place after those protocols were instated. If Harden is ruled out on Wednesday**

Facebook Comments

Comments

comments