27.12.2020

VIP NBA PREDLOG: L.A. Lakers – Minnesota
Broj koševa L.A. Lakers/K.Kuzma (12.5)
VIŠE 1,85 20 WIN
—————————————
SAD: NBA

Razlog je vijest koja je izasla iz tabora Lakersa a to je da ce Davis propustiti vecerasnji duel pa koga imate u **svojoj** kladionici morate juriti over..

**Anthony Davis (right calf contusion) has been downgraded to out for Sunday’s game against the Timberwolves.

With Sunday’s game being the first of a back-to-back, it should come as no surprise that Davis has been ruled out. Kyle Kuzma has the most to gain fantasy-wise, as there will be more opportunities for him to make plays with the ball in his hands.**

Uzimam Kuzmu jer on upada direktno na mjesto Davisa i najniza mu je margina od navedenih. James cesto razigrava dok je Kuzmin posao da ubacuje..

U prve dvije partije za 22 i 27 minuta ubacivao je 13 i 15 poena a ta oba meca igrao je Davis pa valjda bez Davisa veceras moze ponovo ovo prebaciti.

Imace tu dosta suteva kazem i James i Schroder i Harrell ali Kuzma se mora boriti za mjesto u timu i ako ga sut bude dovoljno sluzio moze ovo prebaciti.

Inace mora se napisati da je prosle sezone Davis propustio 7 utakmica i u tih 7 utakmica Kuzma je imao najveci usage, minutaza u prosjeku skocila sa 23.7 na 32.7 a poeni sa 11.3 na 20.3 poena po mecu.

Dakle Kuzma je prosle sezone bez Davisa u 7 partija bio na prosjeku 20.3 poena po mecu.

Facebook Comments

Comments

comments