25.01.2021

FREE VIP NBA PREDLOG: 01:30 Brooklyn – Miami Heat
Broj koševa Miami Heat/Adebayo, Bam (20.5)
VIŠE 1,85 26 WIN 
—————————————
SAD: NBA

Ako je suditi prema zadnjem mecu izemedju ova dva tima onda se ne bi trebalo previse toga promjeniti.

Bruklin je vodio citav mec i po 18 razlike, Miami iako oslabljen vracao se cak na -1 ali nisu uspjeli do kraja iznenaditi Bruklin..

U tom mecu za Miami dominirao je Bam Adebayo sa cak 41. poenom i 9 asistencija.

Ocigledlo da je Bruklinu velika mana odbrana i to pogotovo u paintu sto je demonstrirao Adebayo jer mu Jordan ni u jednom trenutku nije mogao parirati.

I dalje nema Butlera, Bredlija, Leonarda ni Moe Harklessa pa se ocekuje ista petorka kao prosli put, dakle:

Dragic, Robinson, Vincent, Olynyk i Adebayo

Na prosjeku je u ovih 13 meceva na 20.3 poena i ako im je prije samo nekoliko dana strpao 41 moze valjda veceras upola manje jer se i te kako pokazalo da nemaju adekvatnog defendera za njega u reketu Netsi..

Uzeo je cak 20 suteva i izveo 14 slobodnih bacanja, 12 uspjesno..

Ocekujem ga i veceras dosta na liniji penala te se nadam da nece biti blowout i da Bam dobije svoje minute za koje je i te kako sposoban ovo prebaciti.

**Bam Adebayo shot 14-of-20 from the field and 12-of-14 from the foul line in Saturday’s loss to the Nets, finishing with 41 points, five rebounds, nine assists, one steal and one 3-pointer in 38 minutes.Adebayo put forth one of the best performances of his NBA career Saturday night, as he surpassed the 40-point mark for the first time and also dished out nine assists.**

Facebook Comments

Comments

comments