28.01.2020

VIP NBA PREDLOG: 01:30 Toronto – Atlanta
Broj koševa Atlanta/J.Collins (18.5)
MANJE 1,83 lose
————————————
SAD: NBA

John Collins je ove sezone bio dugo povredjen i vratio se konacno prije mjesec dana otprilike. Ove sezone na prosjeku 18.7 poena po mecu. Inace Collins igra PF (poziciju 4) ali veceras su ga najavili na poziciji centra jer imaju problema s povredjenim igracima na toj poziciji, Bruno Fernando je out kao i Alex Len.

**Coach Llyod Pirce said that Bruno Fernando (left calf strain) “will probably be unavailable” Tuesday vs. Toronto.
Fernando was officially listed as questionable on Monday’s injury report so this isn’t surprising. Alex Len (right hip flexor strain) has already been ruled out of this contest, so the Hawks could be very thin at center. John Collins will start at center on Tuesday, with Damian Jones likely soaking up additional minutes off the bench.**

Dakle Collins u dosta teskom matchupu jer ga s druge strane ceka Marc Gasol. Poznato je da Toronto odlicno brani ovu poziciju i po tome su u vrhu lige i to najvise zahvaljujuci upravo Gasolu.

Prosli mec igrali smo Aldridga under i ostao je na 10 poena i samo 6 suteva su mu dozvolili.

Treba reci da je Collins odigrao odlicno protiv Toronta prosli mec gdje se saltao sa pozicije 4 i 5. Imao je odlican sut 8/11 i zavrsio na 17 poena, dakle ponovo u underu je ostao bez obzira na odlicnu partiju.

Ovde se takodje uzdam i u blowout jer razlika u kvalitetu je ocigledna i ovo raptorsi ako udju ozbiljno u mec mogu rjesiti do kraja 3/4 pa bi onda Colllins na klupu isao ranije. To je bio slucaj prosli mec kada su razbili washington sa 152:133 i Collins je dobio 22. minute i upisao 16 poena.

Facebook Comments

Comments

comments