20.08.2020

VIP NBA PREDLOG: 03:00 L.A. Lakers – Portland
Broj koševa L.A. Lakers/A.Davis (30.5)
VIŠE 1,85 31 WIN
—————————————–
SAD: NBA

Mislim veceras ili nikad! Prosli mec Lakersi su izgubili od Portlanda u jednom teskom mecu koji je zavrsio 100:93 u korist Portlanda. U tom duelu igrao sam takodje Davisa over i falio mu je kos da prebaci marginu ali imao je losu sutersku noc, samo 8/24 iz igre sto je dosta dosta lose za kalibra ovakvog igraca..

Nagurao je i sa takvim procentom suta na 28 poena a veceras ne moze gore sutirati sigurno, moze samo bolje. Ocekujem ga agresivnog od starta i dosta dosta vremena na liniji slobodnih bacanja.

James ce takodje biti agresivniji prema kosu ali James je uspio upisati cak 17 asistencija u tom duelu i njemu je prioritet da njegov tim pobjedi ali i da nagrabi sto je vise asistencija jer je prvi u ovom segmentu u ligi trenutno..

Davisa je tesko cuvati iako je Portland uspio omesti ga ocigledno da nema lagane poene ali onako losu sutersku noc nemoguce je ocekivati i mislim da obrva mora na 31+ ako ovo Lakersi misle dobiti a vec je pod moranje jer 0:2 protiv Portlanda bilo bi dosta nezgodno.

Poslednji duel ova dva tima (prije play offa) Lakersi su izgubili a Davis je ubacio u tom duelu 37 poena. Uzeo je 22 suta (14/22 iz igre) 3/5 trojke.

U dresu Lakersa 3 partije protiv Portlanda (ne racunajuci zadnju) i ubacivao im 39, 20 i 37 poena.

Ovaj duel gdje je ubacio samo 20 uzeo je samo 16 suteva (7/16 iz igre).

Veceras ga ocekujem na visokom nivou i 31+

Facebook Comments

Comments

comments