07.11.2020

VIP PIRAMIDA 7. (DUPLANJE)
————————
16:00 Salford City – Hartlepool 0:0 (2:0 produzeci) win
1X
1,14

20:45 FCSB – Botosani  4:1 win
1
1,30

18:00 Maribor – Domžale 4:3 win
1
1,35

KVOTA: 2,00 WIN

ULOG: 124,59 €

Mogući dobitak: 249,18 € WIN (sledeci ulog 249,18€)
——————-
Ispadam iz kolosijeka sa ovim ali tako sam odlucio danas, stavljam sve na kvotu 2,00 pa sta bude, nadam se i malo sreca samo da pogleda pa se moze proci..

– ENGLESKA: FA Cup – 1/128-finala

Pisao sam bezbroj puta o Salfordu.. Dakle jako bogat klub za ovaj rang takmicenja i radi se na tome da sto prije udje u visi rang a onda ce cilj biti Championship. Vlasnici kluba su bivse legende Mancestera, Becham, Scholes, Garry Naville te jedan bogati biznismen iz Singapura..

Na pocetku su otjerali trenera i onda je privremeno i sam Scholes sjeo na klupu i vodio tim dok se ne nadje novi trener i prije nekoliko dana i to se desilo. Salford je pikirao od pocetka trenera Swindona Richie Wellensa ali vecina je govorila kako je Wellens previse odan Swindonu da bi otisao u sred sezone medjutim kada je Salford odrijesio kesu Wellens je bez puno razmisljanja dosao u klub a kao razloge zasto je napustio Swindon naveo neke bezveze, cisto da se opravda kod novinara medjutim svima je jasno da je za pozamasnu sumu doveden u Salford..

Ocekujem da Wellens debituje pobjedom nad realno slabijom ekipom iz nizeg ranga.

– RUMUNJSKA: Liga 1 – 10. kolo

FCSB ili bivsa Steaua ima odlicnu sansu bodovno se poravnati na vrhu sa Craiovom koja je danas izgubila kuci 0:1. Domacin ima jednu od najboljih ekipa lige i trenutno su u najboljoj formi jer su nanizali 4 pobjede..

Glavni razlog zasto idu na tiket jeste cinjenica da je Botosani oslabljen. Juce na testiranju petorica pozitivna ali kako kazu jos neki igraci imaju simptome pa je vrlo moguce da se jos neko prikljuci ovom spisku.

Oni su za razliku od drugih otkrili imena i virus imaju Chindri, Ongenda, Braun, A?kovski i Haru? dok je Pape povredjen. Trojica od nabrojanih igraci su dosta bitni i starteri. Recimo Chindris je stub odbrane, Ongenda igra 10-ku i dosta je bitan kod kreacija napada dok je Braun startni desni bek..

Info za Covid:
**U nimalo smo ugodnoj situaciji, nažalost, još uvijek idemo u Bukurešt kako bismo pokušali dobiti što je više moguće. Nije ružičasta situacija, sa svih gledišta, ovo su teška vremena za nas. FCSB ima najcjenjeniju grupu u Rumuniji**
Rekao je Marius Croitoru, trener FC Botoșani.

Botosani u zadnjih 5 meceva samo 1 pobjeda i 4 poraza i ne vidim nacin kako ce izaci neporazeni ovako oslabljeni protiv ekipe koja je u najboljoj formi trenutno i ekipe koja puca na titulu..

– SLOVENIJA: Prva Liga – 11. kolo

Maribor apsolutno favorit u ovom duelu..

Domzale je ekipa koju je pokosio koronavirus prije 20-ak dana. Nekako su se skrpili protiv Kopera i Mure i upisali poraz i remi ali odmah nakon toga svi su bili u izolaciji i slovenski fudbalski savez izasao im je u suret te odgodio dva naredna meca, sa Alumunij i Bravo..

Poslednji duel igrali su 25. oktobra.

Trenutno imaju 8 fudbalera u izolaciji a 6 bitnih i ubacili su i 6 omladinaca u pogon ako zatrebaju..

**Trenutno je osam članova ekipe u karanteni, a prvobitno zaraženi – glavni trener, pomoćni trener, trener golmana, terapeut, tehnički direktor i tri nogometaša – konačno su se vratili s prvom radnom sedmicom u novembru: ” Nekako smo se okupili, ali uprkos tome i dalje bez šest igrača koji moraju biti u izolaciji. Svi ostali nastavljaju raditi. Takođe imamo šest dječaka iz omladinske škole koji su pod ugovorom i lako se mogu pridružiti trenažnom procesu. Zauzeti smo pripremama za sljedeće utakmice, a prva od tri ture zaredom već nas čeka u subotu, kada krećemo za Maribor.**

Dosta trke i zbrke kod gostiju dok kod Maribora trenutno nema korone i u solidnoj formi ulaze u ovaj duel jer su proslokolo slavili na strani kod Alumunija 1:3. Pobjeda je neophodna u borbi za vrh, trenutno su treci ali pobjedom mogu na prvu poziciju ukoliko Mura i Olimpija ne uzmu pune plijenove..
Facebook Comments

Comments

comments