04.02.2021

VIP NBA PREDLOG: 02:00 Memphis – Houston
Broj koševa Houston/Christian Wood (21.5)
VIŠE 1,85
—————————————-
SAD: NBA

Neke kladionice ocigledno nisu upucene u cinjenicu da ce veceras Oladipo 90% odmoriti (I KASNIJE JE I OBJAVLJENO DA NE IGRA), to je jos juce najavljeno..

**Victor Oladipo will play Wednesday, unlikely to play Thursday.**

Sinoc je John Wall dobio odmor a veceras se ocekuje da Oladipo odmori..

U tom mecu protiv Oklahome su se osramotili igraci Hjustona jer ih je Oklahoma bez Alexandera i Hilla razbila 106:87 i to je najmanje poena sto je Hjuston ubacio ove sezone..

Upravo je i Wood taj mec totalno zakazao, uzeo samo 7 suteva i zavrsio na 8 poena te igrao samo 22. minute, bio je blowout kazem, Oklahoma ih je oduvala..

**The 87 points were a season low for the Rockets and it’s probably not a coincidence that this was Wood’s first single-digit scoring night of the season, as well. Wood is having a phenomenal season and it’s too bad a good matchup was wasted
tonight, as he had 18 points, 11 boards, two blocks and two 3-pointers against the same team on Monday night. This is agame the Rockets will quickly try to forget and they’ll set their sights on the Grizzlies, who they play on Thursday
night. Look for Wood to come back with a vengeance in that one. **

Wood sinoc najgora partija sezone i veceras ocekujem bolju saradnju njega i Walla koji sinoc nije igrao.

Memphis ima dosta problema sa visokim igracima, JJJ je i dalje povredjen kao i Valanciunas tako da bi to Wood morao koristiti te se vratiti na dobre partije i vise suteva.

U 16 partija ove sezone na prosjeku je 22.3 poena po mecu.

Zadnjih 8 redom ubacuje 27, 24, 30, 20, 22, 27, 18 i sinoc 8 poena.

Ocekujem da Wall dosta bolje razigrava veceras te da Wood koristi svoju dominaciju u reketu.

Facebook Comments

Comments

comments