12.02.2021

FREE VIP NBA PREDLOG: 03:00 Utah – Milwaukee
Broj koševa Milwaukee/Middleton, Khris (20.5)
VIŠE 1,85 18 LOSE
—————————————-
SAD: NBA

Jedan moze se reci pravi play off duel izmedju dosta jakih ekipa i ovde **iskacu** najbolji a svakako jedan od njih je po meni i najbolji suter Milwokija Kris Middleton..

Milwoki je ostao bez svog pleja zbog korone na neko vrijeme Jrue Holidaya

**Jrue Holiday (health and safety protocols) will not travel to Phoenix for Wednesday’s game and there is no timetable for his return.

Teammate Khris Middleton said after Monday’s game that Holiday has tested positive for coronavirus. “Once he tested positive, you immediately think about his health, his safety and then his family back home,” Middleton said. The Bucks have declined to comment on Holiday’s absence, but we’ll assume he’s in league protocols for 10 days from the initial positive test.**

Nije igrao vec dva meca i Middleton je za to vrijeme imao dosta posla i razigrati ekipu pa je u zadnje dvije upisivao cak 12 i 11 asistencija i to vecinu na Greek freeka koji je to zakucavao..

Sto se tice poena zadnje dvije bez Holidaya ubacivao je 29 i proslu **samo** 18 Phoenixu..

Ipak Utah je ekipa koja od svih pozicija najslabije brani SF (Middletona) a to se pokazalo i u njihovom proslom duelu kada im je Middleton sasuo 31 poen.

Grk ce veceras imati tezi posao nego obicno jer u reketu ga ceka Gobert kao i O’Neale koji je odlican defender pa tako bi Middleton mogao malo i pojacati svoju dozu suteva i ako bude na nivou za 3 poena mislim da ovo mora prebaciti bez problema..

Utah je tek 23. u ligi po odbrani SF pozicije sa koje dozvoljavaju preko 23 poena u prosjeku te blizu 17 suteva.

Bez Holidaya osim grka potreban je i Khris da ispali svoju nesto deblju nadam se porciju suteva i da ide na 21+

Facebook Comments

Comments

comments