08.10.2016

VIP DUPLANJE KVALIFIKACIJA:
————————————–
20:45 Njemačka – Češka 3:0
1
1,24

18:00 Armenija – Rumunjska 0:5
X2
1,23

20:45 Poljska – Danska 3:2
1X
1,31

KVOTA: 2,00 (3/10) WIN +30,00€
——————————
– Jasno je ko favorit ovde i ko bi morao mozda i lagano do 3 boda. Njemci prvo kolo u gostima oduvali Norvesku s 3:0 dok česi nisu uspjeli slomiti otpor Sj. Irske i odigrali 0:0. Danas imaju muku i sa bitnim igracima, nece igrati Rosicky, Skoda, Kadlec, Necid i Darida a vec su penzionisani Cech, Plasil, Limberski, Lafata, Hubnik itd. Kod domacina svako zeli da se dokaze i pokaze treneru da je bas ”on” za prvih 11 tako da ce pod konstantnim pritiskom biti Češka i ne vidim način da se spasu poraza.

– Armenija u zadnje vrijeme jako losa. Nisu ni rumuni neka sila ali u poredjenju s Armenijom mislim da su bar za jednu klasu bolji. Jedina prednost Armenije je domaci teren i zato igram X2 jer znaju biti nezgodni s bunkerom i onda u napadu zaluta neki metak tako da sam uzeo oprezniju varijantu. Ono sto je bitno jeste cinjenica da armenci igraju s lokalnim igracima, tj svaki fudbaler igra u Armenskoj ligi. Mkhtarian ne igra a nema ni Barseghyana, Hambardzumyana, Hovhannisyana kao ni Yedigaryana. Rumuni prvi mec igrali 1:1 s Crnom Gorom (promasili penal u 90+ za pobjedu) dok je Armenija porazena u Danskoj s 1:0. Ima Rumunija solidne fudbalere, tu su Stanciu, Popa, Sapunaru, Andone, Bicfalvi, Hoban itd.

– Ovde Poljskoj prednost. Jako dobar tim koji predvodi Lewandovski pogotovo na svom terenu. Prvo kolo u Kazahstanu odigrali su 2:2 dok je Danska jedva slomila otpor Armenije, bilo je 1:0. Mislim da bi danci potpisali remi i prije meca danas jer poljaci ce na svom terenu ici na sva 3 boda. Lewandovski i Milik predvode napad domacih a Milik je u odlicnoj formi i trpa u skoro svakom mecu za svoj Napoli tako da ce odbrana Danske biti na velikim iskusenjima. Tu su jos i odlicni Blaszczykowski, Kapustka, Zielinski i Krychowiak koji bi trebali hraniti loptama Lewandovskog i Milika.

wwin

Facebook Comments

Comments

comments